Πρόγραμμα παρουσίασης θεωρίας σκακιού και πρακτικής εξάσκησης

ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ  ΣΚΑΚΙΟΥ ΚΑΙ  ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ  ΕΞΑΣΚΗΣΗΣ  ΣΤΗ Σ. Ε. ΒΟΛΟΥ

Οι παρουσιάσεις της θεωρητικής και πρακτικής πλευράς του σκακιού πραγματοποιούν-ται στο εντευκτήριο του συλλόγου (Κέντρο Άθλησης και Νεολαίας, Ρ. Φεραιου – Γλαδστω-νος). Αυτές περιλαμβάνουν: βασικές αρχές – τακτικές – ανοίγματα – άμυνες – φινάλε – πρα-κτική εξάσκηση και απευθύνονται σε αρχάριους-ες και προχωρημένους-ες, όλων των ηλι-κιών. Τα τμήματα είναι όλων των επιπέδων.

Στη νέα σκακιστικη περίοδο υπαρχουν αλλαγές στους υπευθυνους των τμημάτων μετά την απουσία του Χρ. Γιτση στη Γερμανια και τη διακοπη συνεργασιας του Στ. Λαγαρα με τη Σ.Ε. Βολου. Επισης προγραμματιζονται συναντήσεις μια φορά το μήνα για τους σκα-κιστές που θα απαρτιζουν τις ομάδες του συλλογου από τους σκακιστες του συλλογου, Ι. Πατρικο και Κ. Τζαμτζή.

Παραμενουν σταθερα οι σκακιστες του συλλογου Μιχ. Αγγελής και Β. Κορώνας με τμήμα-τα αρχαριων και προχωρημενων και προστιθενται οι Γ. Χατζηπολίτης (στη θεση του Χρ. Γιτση) μόνο για προχωρημενους σκακιστές και ο Θ. Καρανικολας.

Οι παρουσιασεις γινονται καθε Παρασκευη απογευμα και Σαββατο απο το πρωι εως το απογευμα ενω προγραμματιζεται να γινονται και καθε Τεταρτη.

Αναλυτικα:

Ο σκακιστής του συλλόγου Β. Κορώνας, κάθε Παρασκευή 4:30-6:00 το απόγευμα και κάθε Σάββατο το πρωί 10:00-11:30 φροντίζει τους μικρούς αρχάριους.

Ο σκακιστής Μιχ. Αγγελής κάθε Σάββατο, 1:00-2:30 στις 2:30-4:00 και στις 4:00-5:30 φροντίζει τα τμήματα αρχάριων και προχωρημένων.

Ο σκακιστής του συλλόγου Γ. Χατζηπολιτης, κάθε Παρασκευή 5-6 το απογευμα και το Σαββατο 1-2:30 φροντίζει τα τμήματα των προχωρημένων.

Ο σκακιστης του συλλογου Θ. Καρανικολας ξεκινα νεα τμηματα απο τον Ιανουαριο 2018, οποτε ημερες και ωρες ειναι ανοικτες.

Κάθε ενδιαφερόμενος-η, μπορεί να απευθύνεται στους παραπάνω σκακιστές, με ηλεκτρο-νικό τρόπο ή τηλεφωνικά αλλά και στο e-mail του συλλόγου, s.e.volou@gmail.com.

Οι ενδιαφερομενοι να απευθυνονται στους Β. Κορωνα, Μιχ. Αγγελη, Γ. Χατζηπολιτη και Θ. Καρανικολα και αναλογα του επιπεδου τους θα εντασσονται σε ενα απο τα τμηματα τους.

Τηλέφωνα επικοινωνίας και προσωπικά e-mail:

  • Βασ. Κορώνας (6975733716) – vakorona@uth.gr
  • Μιχ. Αγγελής (6982313326) – mihangel@gmail.com
  • Γ. Χατζηπολιτης (6973307612) – xatzigeo5210@yahoo.gr
  • Θ. Καρανικολας (6945412230) – theokaranik@gmail.com
Advertisements